söndag 15 april 2012

Middag med dom bästa!

Äntligen fick vi ihop det! I fredags blev det middagslagning - från Fias och min sida då David och Micke fyllt år. Vi lagade 3-rätters: en bresaola sallad med pinjenötter, ruccola, parmesan och en mumsig dressing till förrätt, lövbiff med chèvre emellan och potatisgratäng till main course, sist men inte minst så blev det ostbricka och vitchokladpannacotta. Pannacottan tog 100 år att stelna så den blev lite mer som vickning typ, men lika satans god för det!
Vi brukar ses då och då och laga mat, dricka öl eller vin och ha så jäkla roligt! Shit vad man får skratta alltså. Underbart!

Nån anledning att ses måste vi alltid ha, och har vi inte det så kommer vi på någon. Detta började när vi en gång var hos Davids päron och hittade MASSOR med gamla kläder som vi spökade ut oss i, då eftersom Fia skulle till Thailand över nyår så blev det "nyårsfirande" den kvällen. På den vägen är det. Nu var det ju som sagt grabbarnas födelsedagar som skulle firas så partyhattar och girlanger fick bli kvällens utsmyckning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar