söndag 26 augusti 2012

Första Bröllopsdagen!

Gud så trevlans vi hade!
Hade bokat bord på Marinan på Ekerö. Kommet dit, får ett skit mysigt bord, sen frågar servitören - ni vet att det är kräftskiva här ikväll va?
Öh, nej. Bokade typ i slutet på förra veckan och herren jag pratade med sa inget om det. Sa det till servitören, såg ledsna ut för vi hade ju skaffat barnvakt och allt. Han, snälla servitören skulle kolla med köket om de kunde ordna nåt. Inte det att vi inte gillar kräftor men det var verkligen inte det vi var ute efter denna afton. Anyway, dom fixade en köttbit till oss eftersom det var dom som hade gjort fel.
Tack och lov liksom. Va fan skulle vi annars gjort? Åkt in till stan kändes ju inte aktuellt då farmor hade Nellie och skulle bara ha henne några timmar.

Efter mat och vin tog vi in drinkar. Eller jag tog in drinkar. Micke körde på whisky. Hur trevligt och gott som helst. Satt och mös, drack och åt gott och spanade på en och annan fet båt och stekigt folk. Hade inte kunnat få en bättre kväll!!

Farmor hade ju som sagt Nellie så hon kom med henne och hämtade oss och körde hem oss till farfar där Bella sov.
I väntan på farmor larvades det till tusen framför mobilkameran. Hahahaha, ja, vi va lite på örat som farmorn uttryckte det :)

Tror inte att Tosse och Ingalill (farnor och farfar) läser här men måste ändå säga tusen tack till er för att ni alltid ställer upp om ni kan!
Ni är så bäst ❤

Ser fram emot många fler bröllopsdagar tillsammans med världens finaste och snällaste man.
Min Micke ❤

3 kommentarer:

  1. Du är så fin min Tulla!

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt ni verkar ha haft det. Trevlans att bli lite på örat också :)
    Värsta babe-bilden på dig längst ner till höger ju ;)
    Kram

    SvaraRadera