söndag 19 februari 2012

Segaste helgen ever..

Gud så sega vi har varit i helgen!! Sovit 2-timmars middag med Bellis både i lördags och idag. Vi var uppe med tuppen iof så vi förtjänade lire vila.
Har inget roligt att skriva om alls. Jo - var hos bm igår. Har gått upp 5,5 kg, alla värden var bra och hjärtljuden starka och fina. Underbart!
Var ute på förmiddagen idag. Alla behövde komma ut i luften och vädra oss lite. "Dammade" av gungan, som vi måste höja en aning nu, hon har växt så din små benen drar i marken lite.. Men, hursomhelst gick det bra och det var väldigt uppskattat. Lite rutschkana (?) och en prommis på det, sen var det mat och sovdags.. Nemi följde med en bit också på promenaden. Hon är fan konstig nu, jamar skit mycket, vilket hon typ aldrig gör. Mickes mamma sa att deras katt är bäng nu me, typ den tiden på året då dom är lite pilska så då beter dom sig lite knäppt. Kul info va..
Har precis kollar på film - friends with benefits. Jävligt bra. Rolig och kärlek, vad mer kan man begära? :) Och kan dom inte bara bli ett par i verkligeheten?! Passade ju skit bra ihop!
Bla bla bla.. Återkommer när nåt mer spännande har hänt.

Hej så länge..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar